כוס קפה איכותית תמיד משפרת את ההרגשה. איכות הקפה מושפעת מסוג הפולים ומאופן הכנתם וטחינתם. על ידי בחירה נכונה במטחנת קפה מקצועית, המתאימה ללקוחות פרטיים ולעסקים בינוניים, תכינו קפה משובח ואיכותי.

E37S מטחנת קפה הטוחנת קפה במקום

מה צריך לדעת כשבוחרים מטחנת קפה?

איכות הקפה מושפעת מפרמטרים רבים כאשר סוג מטחנת הקפה יעשה את ההבדל. לכן, בבואכם לבחור מטחנת קפה, מומלץ לשקול את כל הפרמטרים השונים העשויים להשפיע על איכות התוצר, על סוגו ועל כמות התפוקה שהוא מייצר, ולבחור במטחנת קפה מקצועית.

גורמים המשפיעים על טחינת הקפה

  • חום – תחילה, מומלץ לבחור במטחנה העובדת במהירות איטית כך שהיא אינה יוצרת חום גבוה במהירות; חום גבוה עלול לפגוע באיכות הפולים על ידי שריפתם. בהמשך, טחינת הפולים באופן אחיד היא בעלת השפעה רבה על הטעם, על הארומה ועל איכות הקפה. לבסוף, דבר המושפע אף הוא מחום הנוצר במערכת – במטחנות קפה מקצועיות ישנו מנגנון המסייע בהאטת קצב הטחינה, והוא מונע התחממות ופגיעה באיכות הפולים.
  • חשמל סטטי – חשמל סטטי, עלול להיווצר מגורמים שונים כמו מהירות הטחינה, הצטברות של לחות ועוד. חשמל סטטי במערכת עלול לפגוע משמעותית באיכות הפולים. קיימות מטחנות קפה מקצועיות, בעלות מנגנונים מיוחדים המונעים היווצרות של חשמל סטטי.

דאדא קפה ממליצים: מטחנת קפה E37S תוצרת CEADO

מסיבות אלו ועוד, מומלץ לבחור במטחנת קפה איכותית ומקצועית. למעשה, קיימות מטחנות מקצועיות המתאימות גם לשימוש ביתי ולעסקים קטנים עד בינוניים. על אף גודלן של המטחנות, הן איכותיות, נותנות מענה לצרכים של המשתמש ומציעות פתרונות להתמודדות עם הגורמים השונים המשפיעים על הכנת הקפה. דוגמה נהדרת למטחנת שכזו, היא מטחנת הקפה E37S תוצרת CEADO אשר נבחרה על ידנו כמטחנת הקפה המקצועית המומלצת ביותר לשנת 2019.

למה בחרנו ב E37S?

E37S תוצרת CEADO היא מטחנת קפה מקצועית אשר טוחנת את הקפה במקום (On Demand)! הסכינים של המטחנה שטוחים וקוטרם 83 מ”מ, דבר המשפיע על פעולת הטחינה והופך אותה לאחידה ללא פגיעה בפולים. יתרון נוסף של מטחנת E37S הוא בכך שהיא שקטה במיוחד, ולכן מתאימה גם לבתים פרטים וגם לעסקים ולבתי קפה אינטימיים.

בהמשך לכך, תפעול המטחנה נוח וקל לשימוש, כאשר למטחנה תצוגה דיגיטלית ושני כפתורים הניתנים לתכנות. החידושים הנוספים מאפשרים לבצע את טחינת הפולים במספר מצבי טחינה שונים, כאשר המטחנה מבצעת ספירה של כמות הקפה שנטחן ומתריעה באופן אוטומטי כאשר צריך להחליף למטחנה את הסכינים.

מספר מצבי טחינה

מטחנת הקפה המקצועית, בעלת כמה מצבי טחינה, מאפשרת להגיע לתוצאות שונות ולמגוון רחב יותר של אפשרויות. את פולי הקפה ניתן לטחון לגרגרים עבים או לחלופין לאבקה חלקה. גורמים רבים ישפיעו על הבחירה, החל בסוג הפולים ובטריותם, וכלה באופן הכנתם. למעשה, סוג הפולים ומצבם ישפיעו על פעולת הטחינה הנדרשת, ולכן מטחנה מקצועית הכוללת כמה אפשריות טחינה תאפשר להגיע לתוצאות הטובות ביותר ולהתאים את אופן הטחינה לסוג הפולים. נוסף על כך, תכלו לבחור את סוג הטחינה בהתאם לתערובת הקפה או לסוג המשקה שתרצו לייצר.

חשיבות סוג הלהבים והדסקיות של המטחנה

מטחנת הקפה E37S בעלת הלהבים השטוחים מאפשרת טחינה יסודית של הפולים. אחד הגורמים שהופכים מטחנה זו למומלצת ביותר, הוא סוג הלהבים השטוחים, גודל הקוטר שלהם והמנגנון המאפשר טחינה איטית. בשל גודל הלהבים וסוגם ניתן לבצע טחינה של כמות גדולה בזמן קצר, ללא פגיעה בפולים, מאחר שקוטר הדסקית הרחב מונע את התחממות הלהבים ואת שריפת הפולים. יתרון נוסף של להבים אלו, הוא בחיי השירות הארוכים שלהם, בשונה מדסקיות בעלות קוטר צר יותר.