תהליך ייצור של קפה - דאדא קפה - DAdA Cafe

תהליך ייצור הקפה

1.בחירת
התערובת
והרכבתה

בחירת התערובת והרכבתה – דאדא מייבאת זני קפה הגדלים לאורך קו המשווה, במטרה להרכיב מערך טעמים ייחודי ללקוחות החברה. הזנים נבחרים בקפידה ממטעים אקזוטיים איכותיים השומרים על טעמים ייחודיים. טעמו של הקפה מושפע מסביבת גידולו, ולכן באופן טבעי דאדא בוחרת את המשובחים ביותר. אנו מזמינם אתכם לבית הקלייה לחוות את הטעמים והניחוחות המשובחים שלנו.

2.ייבוש
הקפה

ייבוש הקפה – לאחר בחירת התערובת המתאימה נתחיל בייבוש פולי הקפה הירוקים. מתחילים בייבוש המשנה את הגוון הירוק הטבעי לגוון צהוב ולאחר מכן לחום, כאשר מטרת הייבוש להפיק את הטעם המרבי טרם הקלייה. דאדא מייבשת את הפולים בטמפרטורה נמוכה על מנת ליצור אחידות באחוזי הלחות של הפולים וכדי להבטיח ארומה מושלמת.

3.קלייה
איטית
וקפדנית

קלייה איטית וקפדנית – זהו התהליך החיוני והחשוב ביותר לתוצאה מיטבית. דאדא עושה שימוש בשיטת הקלייה מסורתית, בה פולי הקפה עוברים תהליך קלייה האורך 28 דקות בממוצע, בטמפרטורה מבוקרת בתוף שנבנה במיוחד כדי למצות את טעמם העמוק של הפולים. בתהליך זה משתנה צבע הפול בהדרגה מגוון צהבהב, לצבע קרמל ובסופו של דבר לגוונים של חום. גוון הפולים בעת סיום הקלייה מעיד על טעם הפולים.

4.קירור
התערובת

קירור התערובת ואספקתה - בתום תהליך הקלייה, הפולים מקוררים על ידי אוויר עד לטמפרטורת החדר כדי לשמור על טעם ייחודי וארומטי.

5.אריזת
התערובת

אריזת התערובת ואספקתה - עם סיום תהליך הקירור הקפה נארז בשקיות מיוחדות (בעלות שסתום חד כיווני) ללא שימוש בחומרי שימור כגון: חנקן ודומיו. אריזה מיטבית של הפולים בשקיות אלה מונעת חדירת חמצן ומאפשרת שחרור פחמן דו חמצני מהפולים. את השקיות דאדא מאכסנת כ-48-24 שעות לפני השימוש בחדר ייחודי בעל טמפרטורה קבועה של 18 מעלות. בזמן הליך אספקת הקפה, דאדא מבצעת בדיקת הציוד להבטחת איכות קפה גבוהה במיוחד.

רוצים קפה?

מעוניינים בתערובת יחודית לעסק שלכם בלבד?

זקוקים לליווי הדרכה ?

השאירו פרטים

או חייגו אלינו

054-5666065