אודות - דאדא קפה - DAdA Cafe

דאדא קפה

‘דאדא קפה’ הוא בית קלייה בוטיק ישראלי, המתבסס על תרבות קפה מסורתית שצמחה באיטליה ומבוססת על ערכים ישנים וטובים, המלווים את החברה עוד מיום הקמתה. החברה הוקמה על ידי אלדד הראל בשנת 2007, הנחשב לאוטוריטה בתחום בזכות ניסיונו הרב. מטרתו להביא לשוק הישראלי פולי קפה ממטעים אקזוטיים ברחבי העולם ומיוצרים באהבה בבית הקלייה.
אלדד, מייסד דאדא קפה, עוסק בתחום קליית הקפה זה שלושה עשורים. הכל התחיל בתקופת האינתיפאדה בשנות ה-90. אלדד ניהל בית קפה מוכר בלב תל אביב, אך בתקופה זו אנשים לא הרבו לצאת לבתי קפה. אלדד ניצל את הרגיעה ולמד את רזי התחום ומאז הכל היסטוריה. הוא גילה תרבות קפה עשירה ותערובות מוצלחות המתאימות לטעם הישראלי.
כיום, בית הקלייה ממוקם בהוד השרון ומשווק תערובות קפה ייחודיות ליותר מ-500 בתי קפה ומסעדות ידועים, כמו גם לרשתות קפה מובילות וקונדיטוריות בוטיק בכל רחבי הארץ. דאדא קפה מייבאת את זני הקפה מהמטעים המובחרים בעולם ומחזיקה בתערובות ייחודיות אשר רובן מורכבות מ-90% פולי ערביקה ו-10% פולי רובוסטה. תערובות אלה מורכבות מפולים עשירים בשמנים אתריים, טעם וריח.
דאדא מרכיבה ללקוחותיה תערובת אישית וייחודית (private label) להעדפות בית העסק והלקוחות. כמו כן, לקוחות החברה נהנים מהדרכות אונליין באתר החברה לשימוש במכונות ומטחנות הקפה, או מהדרכה אישית בבית העסק.
דאדא מייבאת מכונות ומטחנות קפה איכותיות מתוצרת אירופית הנחשבות לטובות בעולם! דאדא מציעה כמה מסלולים אטרקטיביים לבתי קפה ומסעדות כגון אספקת קפה תמידית לבית העסק, השכרת מכונות או השאלת מכונות. כמו כן, לקוחות דאדא נהנים מאספקת מוצרים נלווים ממותגים כגון: כוסות חד פעמיות, כוסות פורצלן וזכוכית, שקיות קפה, סוכרים ותחליפי סוכר, בוחשנים ועוד.

קפה מהו?

עץ הקפה הגדל לאורך קו המשווה, באזורים הטרופיים של כדור הארץ. לרוב משמרים את עץ הקפה בגובה של שיח לצורך טיפול קל (קטיף) ולקבלה של אור שמש ומים גם בצמרות השיחים. איכות הפירות תלויה בסוג הקרקע, טמפרטורות גבוהות וכמויות המשקעים. על השיחים גדלים אשכולות פרחים לבנים שריחם מזכיר יסמין, אך חריף ועוצמתי יותר. לאחר הפריחה, מתחילים להתפתח אשכולות הפרי, שצבעו ירוק. עם הבשלתו, צבעו משתנה לצהבהב ולבסוף אדום עז. צבע זה מעיד על בשלות מלאה. פרי הקפה מכונה בעולם “cherry” (דובדבן) בשל גודלו וצבעו. לרוב בכל פרי, ישנם שני פולים היוצרים יחדיו את גרעין הפרי.  הפולים עטופים בקרום עדין ודק אשר נקרא “קרום הכסף”. שיח הקפה מניב פרי לראשונה לאחר חמש שנים, ובהגיעו לגיל 20 השיח מושמד וחדש נשתל במקומו.

רוצים קפה?

מעוניינים בתערובת יחודית לעסק שלכם בלבד?

זקוקים לליווי הדרכה ?

השאירו פרטים

או חייגו אלינו

054-5666065