מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

הדרכת קפה

טעמי הקפה

פולי הקפה מורכבים משני זנים עיקריים: ערביקה ורובוסטה. ערביקה נחשב לזן משובח ואיכותי הגדל לאורך קו המשווה באזורים טרופיים. ערביקה נוטה לחמיצות, והמנעד הכללי הוא בין חמיצות ומרירות מעודנים. הוספת החלב הופכת את הטעם למתקתק המוריד את החמיצות ומאפשר הוצאת טעמים מדויקים. דאדא מחזיקה כעשרה תערובות שונות ומשובחות, ובכן מאפשרת להתאים טעם מדויק ללקוח.

תמונה של קפה גרוס

מונחים בקפה

חומציות: זהו מרכיב הטעם העיקרי הקפה. הטעם החומצי מורגש במגע הראשון של הקפה על הלשון. 

קרמה: שכבה ‘קצף’ הצפה בחלקו העליון של ספל הקפה. הקרמה מורכבת מסוכרים ושומנים, המופרשים ראשונים בזמן חליטת הקפה. צבע הקרמה חום אדמדם, והוא מעיד על איכות וטעם הקפה. 

גוף: מונח זה מתייחס לתחושה של כובד וסמיכות הקפה בחלל הפה, המעידים על איכות החליטה ועמידה בפרמטרים הנדרשים. גוף מלא- סמיך, עשיר, ממלא את חלל הפה. גוף שטוח- דלוח, מימי, טעמים שטוחים. 

ארומה: חיבור ריח וטעם יחדיו, המעיד על איכות הקפה.

 

תמונה של שק קפה

הדרכת קפה

כחלק אינטגראלי מהשירות, דאדא מציעה ללקוחותיה הדרכות אונליין על ידי סרטונים המופיעים באתר. בנוסף, ניתן לקבל הדרכת קפה אישית  בבית העסק. בהדרכה נלמד על תפעול מכונות הקפה והמטחנות, ונלמד כיצד להכין קפה בניחוח המתאים בדיוק ללקוחות שלכם. ההדרכה תתרום רבות לבריסטות ותשפר פלאים את חוויית הלקוח.